Läger

Idag åker jag iväg på läger med klassen, vi ska till Fiskeboda. Vi var på läger förra året också och det var roligt så i år borde det bli änno roligar eftersom vi känner varandra bättre nu. Kommer hem på torsdag igen så då ska jag lägga upp lite bilder från lägret.

Läkarbesök

Igår var jag på läkarbesök. Jag måste börja äta frukt eller grönsaker 3 ggr per dag, vara ute och röra på mig 1 timma varje dag. Min läkare tyckte att det skulle va bra om jag gick ner ca. 5 kilo.

Det tycker jag låter helt okej, för jag kommer må mycket bättre då och det vill man ju gärna.

Höstjacka

Nu har jag hittat en höstjacka på H&M som jag ska köpa.


Fotboll

Torsdag den 2 oktober skulle jag gärna vilja gå på fotboll, det är Kalmar FF-Feyenord på Borås Arena. Men jag har självklart inte råd. Biljetten var inte så dyr den kostar 135 kr men tåget kostar dessto mer, ca 300 kr. Så det blir inget med det.

CarRai Tema - Saknad

När vi var i Valsjöbyn och fiskade i sommras så saknade vi napp. Det nappade väldigt dåligt. Fiskarna var tråkiga.


Det nappade dåligt för Tobbe.


Mitt spö saknade mig och jag saknade napp.

Det hade vart kul om det hade nappat lite mer men det hade vart roligare om jag hade fått lite fisk.

Göteborg

Igår så åkte jag och pappa till Göteborg. Vi åkte klockan 5.30 för att vi skulle komma ner tidigt eftersom vi skulle till Ostindiefararen Götheborg som låg ihamnen i Eriksberg och även till Hi-Fi mässan som var på Best Western Hotel Arken. Vi var framme i Göteborg ungefär klockan 9.30, vi hittade nästan direkt till Eriksberg.

När vi kom fram till Eriksberg var klockan 9.45, och Ostindiefararen öppnade för allmänheten klockan 11.00. Vi gick ut till vattnet men vi såg ingen båt så vi frågade en glad Göteborgare om åt vilket håll vi skulle gå för att hitta rätt. Så vi gick åt det hållet han sa och till sist så hittade vi den. Men klockan var inte så pass mycket så att de hade öppnat så då gick vi och köpte två stycken ost & skink mackor och varsin MER på KVARNPIRENS KONDITORI & CAFÉ.

Klockan blev elva och vi fick komma ombord på Ostindiefararen men var tvungen att köpa biljett först men sen fick gå ombord. Det var jätte häftigt att få vara på båten. Vi fick se var dom styr, vart befälen sover och vart de andra sover och vi fick även se de tio kanoner som de har ombord på båten. När den guidade turen var slut så så gick vi till bilen, då var klockan 11.45. När vi kom fram till bilen så åkte vi till det som vi hade kommit till Göteborg för att gå på, Hi-Fi mässan på Arken.

Det var jätte kul på mässan, det var så mycket att kolla och lyssna på. Det blev en hel del broschyrer som jag hade med mig hem. Det var första gången som jag var på en sådan mässa och första gången som jag var i Göteborg.

Vi åkte hem ungefär klockan 16.30, vi stannade för att tanka bilen och för att äta, sedan var det bara raka vägen hem. Vi kom hem klockan 20.40.








                                           

Mönstring

Idag kom beskedet från Pliktverket, jag slipper åka på mönstring och det tycker jag är jätte skönt. Jag ville verkligen inte åka på mönstring och jag visste också att jag inte skulle få åka på mönstring eftersom jag har ulcerös colit (en tarmsjukdom, tjocktarmen).    

Metallica-The Day That Never Comes

Här har ni Metallicas ny video.




Den är väldigt bra gjord.

RSS 2.0