Vad blir det för mat?

Sitter och kollar på "Vad blir det för mat?" på TV4 Plus. Det är nog det roligaste matlagningsprogrammet som finns, för finns det någon roligare kock än skådisen Per Morberg?
Nej jag tänkte väl det.

25/11

Vilken skön dag det har vart idag, hade inte en enda lektion i skolan idag. Men det visste jag inte igår, jag kom till skolan till 9 och då fick jag veta att våran naturkunskaps lärare var sjuk och att alla andra lektioner var inställda pga. årskurs 9-dagar. Det var bara att åka hem och slappa.

Helgen

I fredags var jag över till Jens för att spela lite tv-spel.
Sen på lördagen  kom Caroline hem till oss, trots det fina vädret som va i lördags så satt jag och Caroline och kollade film. Vi kollade på alla dom nya Johan Falk filmerna.Lite svårt att gå ut när Caroline knappt kunde gå pga. att hon stukat foten.
Igår söndag, sjutsade vi hem Caroline och sen var vi in på MEdia Markt och kollade lite, sen åkte vi hem.
Det var min helg.

Tema - Rund



Intresserad att vara med i vårt fototema? Titta här, så får du mer information.

Veckans tema är rund

Deadline: lördag
28/11

Här hittar ni till Raija.

20/11

Ska strax äta lite lunch innan jag ska iväg till skolan. Det var underbart skönt att sova till 9.30 och då kom jag inte i säng så jätte sent heller igår, la mig ungefär 21.30. Men jag behövde väl antagligen sova.

19/11

Usch va trött jag är nu, det har vart en lång dag idag, började skolan 08.30 och slutade 19.20 så nu tänkte jag faktiskt gå och lägga mig och läsa.
Imorrn är det fredag, sovmorgon till 12.20. SKÖNT!!

18/11

Jag är inte speciellt förtjust i snö men nu tycker jag faktiskt att det kan komma lite snö i stället för allt detta regn. Man blir så fruktansvärt trött av vädret som är och har vart nu i några dagar eller några veckor eller hur länge det nu har vart grått och trist.

17/11

Har nyss kommit hem från skolan och nu sitter jag och lyssnar på musik och bara tar det lugnt.

To be continued........

Snacka om skönt det är att bara ta det lugnt ibland. Har bara suttit vid datorn och lyssnat på musik och sen kollade jag på Svensson Svensson på DVD och nu kollar jag på ishockey.
Men nu ska jag faktiskt borsta tänderna för att sedan lägga mig och läsa.

16/11

Ska strax kolla på Livet i Fagervik som börjar 20.00, men först tänkte jag skriva lite om hur dagen har vart.
Det var så skönt att gå upp 7.30 i morse, började 10.20. Det var en ganska lugn dag i skolan. Hade först svenska och då fick vi en uppgift till boken som vi ska läsa, "Svensk maffia". För första gången blev jag glad för att vi skulle få läsa en bok i skolan och det eftersom jag tycker att det är ett intressant ämne. Vi fick också ett kriminellt gäng som vi ska läsa lite extra noga om och jag fick mc klubben Bandidos.

Har vart på Balsta idag och repat med bandet också. Vi har faktiskt kommit på ett bandnamn nu, eller rättare sagt jag har kommit på ett och dom andra tyckte om det, Fearless Squad heter bandet och vi har även en bandlogga. Det är faktiskt riktigt kul att ha ett eget band.

Nej nu ska jag gå och kolla på tv.

RSS 2.0