Min helg

I fredags klev jag upp klockan sju, tog cykeln ner till sta'n för att hinna med linje 714, Katrineholms bussen. Jag åkte till Näshulta för att träffa min klasskompis Benjamin. Vi paddlade kanot på Näshultasjön i två och en halv timme, vi gjorde ett stopp i Svalboviken för att ta ett dopp. Det var kallt i vattnet så det blev bara ett dopp och sedan paddlade vi tillbaka dit där vi började. Det var en mycket bra dag.

Igår var jag på bio och såg Indiana Jones: Kristall Dödskallens Rike. Den var riktigt bra men det syndes att Harrison Ford har blivit några år äldre sen senaste Indiana Jones filmen. Den får helt klart 5 smultron av 5 möjliga.

Idag har jag bara tagit det lungt, sedan åkte jag till Raija och Tobbe ungefär klockan 16. Jag ska ju jobba imorrn och antagligen tisdag och onsdag också.

Nu ikväll ska jag kolla på EM finalen mellan Tyskland-Spanien. Jag hoppas att Spanien vinner.

Kändisar

Jag gjorde samma test som Raija gjorde. Det kan ju va roligt och se vilka kändisar man är lik.



Vilka kändisar du är lik kan du se på http://www.myheritage.com/FP/Company/face-recognition.php?lang=SV

Fiasko med stort F

Sverige blev utslagna redan i gruppspelet i Fotbolls EM efter att ha förlorat i sista matchen mot Ryssland med 2-0. Nu hoppas jag att Ryssland vinner mot Holland i Kvarten. Men om de gör det så tar det stopp i Semifinalen för där möter de  antingen Spanien eller Italien, men jag tror det blir Spanien.

Nu får Sverige sattsa på VM kvalet i stället. Och jag tycker att Svenska Fotbolls Förbundet borde byta ut Lasse Lagerbäck. Men han har ju inte vart dålig men det behövs någon ny i alla fall.


Måndag

Vaknade skaplig tid idag, klockan 9 ungefär. Idag har jag inte gjort så jätte mycket, bara kollat på tv och spelat dator. Det har ju inte vart så jätte bra väder idag heller, har vart molnigt och även regnat en skvätt. Eller en skvätt är väl fel att säga det regnade ju ordentligt.

SVERIGE

YES, Sverige vann mot Grekland med 2-0. Första målet gjorde Zlatan, hans första mål i Landslaget sedan oktober 2005. Andra målet var ett riktigt kämpar mål, det var Petter Hanson som slog in bollen i målet eller snarare snubblade in bollen.

Spanien vann sin match mot Ryssland med övertygande 4-1. Tre mål av David Villa. Så det blir tufft för Sverige på lördag mot Spanien.

Jag tippar 1-0 till Sverige mot Spanien på lördag.


Zlatan var mållös i 1 111 blågula minuter eller 973 dagar.

EM-Låt

Här är Sveriges bästa EM-låt enligt mig.


Fotboll

Sitter och kollar på matchen mellan Tyskland-Polen, Tyskland leder med 2-0 efter att Lukas Podolski gjort två mål. Podolski gjorde 2-0 med en praktträff med vänstern, riktigt snyggt. Tyskland har varit nära att göra mål flera gånger och även Polen har varit nära några gånger.

Uppdaterat:
Matchen slutade 2-0 till Tyskland.

Podolski, med sänkt huvud, gjorde i alla fall tummen upp efter målet.

Podolski, med sänkt huvud, gjorde i alla fall tummen upp.

Lukas Podolski firade inte så mycket efter att ha gjort 1-0 eftersom han är född i Polen.

Anton

Idag har jag träffat den här lille grabben. Han är å söt. Han tycker inte om att vara stilla, för länge.


Sov länge idag också

Precis som igår så sov jag länge, vaknade klockan 10 tror jag. Det är så skönt att sova där ute i gäststugan. Svalt, tyst och mörkt, så man blir ju inte väckt av solen.

Ikväll blir det också fotboll precis som igår. Nu när det är Fotbolls EM så är det i stort sätt två matcher varje dag i två veckors tid. Vilket är väldigt roligt eftersom jag älskar fotboll. Jag vet inte riktigt vilka som spelar ikväll men det går ju att ta reda på.

Ha en bra dag i värmen :D :P

En bra dag

Idag sov jag länge, vaknade klockan 10.45 vilket var väldigt skönt. Idag har jag och Tobbe gjort ordning ute i gäststugan. Vi har skruvat ihop bäddsoffan och ställt ordning sängarna som de stod från början. Vi har även suttit upp en TV och antenn i gäststugan. Det är kalas bra bild.

Anledningen till varför den här dagen är en bra dag är för att Fotbolls EM har startat, så just nu sitter jag ute i gäststugan och kollar på premiär matchen mellan Schweiz-Tjeckien. Sverige spelar sin första match på tisdag, de möter EM segrarna från 2004, Grekland. Den matchen måste jag se, då blir det popcorn, dricka och Sverige tröja.

VARMT!

Idag har det varit extremt varmt, stackars de som tog studenten idag. När det är så här varmt orkar man inte göra så mycket. Idag har jag inte gjort mer än att svettats, druckit vatten, ätit kycklingsallad, ätit rabbarberpaj och kollat på tv. Jag skulle ha klättrat upp på garaget hemma hos Raija & Tobbe för att soppa bort alla kottar och barr som ligger där uppe, gör det när det är lite svalare.

Min blogg

Hej!
Jag tänkte börja blogga igen.
Jag hade en blogg förut men jag tröttnade, tyckte det inte det var något för mig. Men nu tänkte jag börja igen, ska försöka hålla den uppdaterad. Men jag lovar inget. :)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0